Se folosesc multe cuvinte pentru a descrie esenta tangoului argentinian, si uneori se creaza o disputa simpatica intre termeni pretentiosi: un simplu hobby sau un stil de viata? un grup de oameni care au aceeasi pasiune sau o comunitate in care membrii isi definesc similar identitatea? tehnica sau socializare? energie de cuplu sau un contract de 3 minute? conexiune sau spatii? improvizatie sau coregrafie?

Bineinteles ca ar trebui sa spunem ca la Casa de Tango le vei gasi pe toate, sau ca noi suntem atat de buni incat iti vom oferi exact ceea ce ti se potriveste, dar cel mai bine e sa devii membru Casa de Tango si vei vedea singur ce gasesti, nu putem garanta decat ca vei avea multe surprize.

Intotdeauna primul curs de tango este unul de initiere, in care instructorii nostri iti vor dezvalui, pe scurt, cateva secrete ale fenomenului social cristalizat in jurul acestui dans. Nu vei reusi sa-ti dai seama din prima ora, dar macar iti poti face o prima impresie despre modul in care iti poti petrece timpul liber, cel putin doua seri pe saptamana.
Aceasta nivelare intre incepatori, intermediari si avansati este o gaselnita logistica si de marketing, pe care o adoptam datorita faptului ca faciliteaza o structurare de program.

– Un modul de incepatori dureaza aproximativ 3 luni, dupa care se trece la urmatorul nivel, cel de intermediari.
– Modulele de intermediari si avansati dureaza atata timp cat vrei tu sa investesti in tango mai departe.

Pentru noi exista doar 2 niveluri in tango:

– 1. unul social, adica acel nivel care iti permite sa mergi si sa si dansezi la unul din evenimentele de tango pe care le organizam noi sau oricine altcineva.
– 2. unul profesionist, adica acela care iti permite sa lucrezi o coregrafie, sa participi cu show-uri la evenimente sau chiar sa devii tu insuti instructor de tango.

  • un curs individual = 30 lei
  • un abonament = 190 lei

Un abonament conține 8 cursuri.

Special nu. Lejer, da. Mai ales incaltamintea. Dupa o luna, doua sau mai multe, iti vei dori pantofi speciali de tango, dar pentru inceput orice incaltaminte lejera este ok. Nu papuci :), adica trebuie sa ramana pe picior daca facem un pivot…
Nu e obligatoriu, doar ca poate fi foarte fun daca vii cu prietenii. Daca o sa va placa, va veti distra impreuna, iar daca nu o sa va placa, o sa puteti rade de noi impreuna… 🙂
Cand mergem sa bem un suc sau o bere cu prietenii spunem ca avem un chef, daca mai si dansam e o petrecere pe cinste, pe vremuri ii spuneam bairam. Cand mergem sa dansam tango intr-o locatie in care putem sa bem un suc, o bere, un mojito sau un pahar de vin, spunem ca mergem la Milonga.
Este nevoie de cateva calitati de orientare, prima data, apoi pasii te vor duce la noi fara sa te gandesti prea mult la asta. Adresa este str Iuliu Valaori, nr 7. Cea mai apropiata statie de tramvai este cea de la Hala Traian.

Evident. Suntem chiar foarte activi acolo, avem peste 1000 de membri, organizam concursuri lunare de caricaturi (de tango), postam poze si filmulete de la evenimentele noastre si ale altora.

Click aici si daca-ti place, da-ne un like!

hica este un caracter fictiv care tine jurnalul grafic al Casei de Tango.

Hmmm, aici trebuie sa terminam seria de intrebari frecvente… 🙂
Toate celalalte detalii le oferim off-line!
Daca totusi vreti sa gasiti acum raspunsul la aceasta intrebare, va oferim un video cu un cuplu de profesori cu care organizam evenimente internationale in Bucuresti, Sebastian Arce si Mariana Montes:

Rezerva-ti acum un loc la o noua grupa de tango argentinian care va demara la Casa de Tango in curand

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.